Wij houden van ons vak en onze klanten waarderen dat, want iedereen voor wie wij ooit zijn begonnen is altijd klant gebleven. Dat zegt genoeg, zeker voor een bedrijf dat al bestaat sinds 1996..

In 1996 zijn wij begonnen als beveiligingsbedrijf. In de jaren daarna hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en dat leidde tot meer verzoeken van opdrachtgevers. Dat stelde ons voor een probleem, want wij willen topkwaliteit leveren en dat kan alleen door specialisatie. Daarom hebben wij samenwerking gezocht met partners, bedrijven die net zo gedreven zijn als wijzelf. Die samenwerking verliep voorspoedig, zowel onze opdrachtgevers als onze partners waren zeer tevreden. Daarom hebben wij in 2019 alle diensten samengebracht onder de noemer Cherubs.

Persoonlijk

Omdat wij zo veel van ons vak houden, willen wij ook altijd de beste kwaliteit leveren. En dan kom je automatisch terecht bij maatwerk. Het betekent ook dat wij altijd intensief overleggen met onze klanten, want zij bepalen of de kwaliteit echt zo hoog is. Het betekent ook dat je altijd op ons persoonlijk kunt rekenen, Roland en Peterianne.

Een stapje meer

Onze communicatie gaat via korte lijnen en wij werken zo efficiënt mogelijk. Bovendien doen wij graag een stapje meer, want wie van zijn vak houdt wil zijn werk van de beste kant laten zien. Daarom bieden wij een bijzonder hoog servicegehalte. Meer dan dat: wij bieden een gevoel.

Onze medewerkers

Wij kennen onze medewerkers persoonlijk, want wij werken niet met uitzendkrachten, maar uitsluitend met vaste medewerkers en vaste relaties. Onze medewerkers zijn vakmensen: vakkundig en menselijk. Dat laatste is belangrijk, want locatiemanagement is vooral ‘mensen’werk. Mensen willen zich gehoord voelen, daarom zijn een luisterend oor en een goed geplaatste opmerking zo waardevol.

Binnen de Cherubs Academy delen onze medewerkers iedere 6 weken nieuwe kennis en inzichten. Zo stimuleren onze medewerkers elkaar en blijven zij groeien in hun vak.

“Je voelt je zeker en vertrouwd met Cherubs”
Bert van Driel, CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan ipsum vitae venenatis blandit. Morbi at turpis felis. Curabitur euismod turpis nec scelerisque pulvinar. Nam condimentum cursus velit posuere tristique. Vestibulum nec semper metus. Praesent imperdiet velit sed ipsum maximus, vitae semper ex fermentum.
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Roland Innemee