Het succes van een bedrijfsverzamelgebouw zit hem in de totaalaanpak. Wij noemen dit ‘Locatiemanagement’

De voordelen voor u als gebouweigenaar/ontwikkelaar

  • Alle diensten onder 1 dak
  • 1 aanspreekpunt voor alle voorkomende zaken
  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Altijd een centraal overzicht over alle lopende zaken

Er lijkt altijd wel iets aan de hand met een gebouw. En voor iedere situatie moet je een ander bedrijf bellen. Verschillende vakgebieden, met eigen regels en eigen vaktermen.

Zo ontstaan misverstanden, tijdverlies en tegenvallers.
Dat kan anders, makkelijker en efficiënter.

Cherubs houdt grip op het beheer dankzij integrale dienstverlening. Onze diensten zijn ondergebracht in 4 labels.

Lees hier hoe wij het rendement van jouw gebouw verbeteren.
Wil je weten wat wij kunnen doen voor jouw bedrijfsverzamelgebouw, kantoor of winkel? Bel 070 404 03 01 of mail info@chrbs.nl.

Onze aanpak

We beginnen met een grondig onderzoek van je locatie: installaties, gebruikers, omgeving, enzovoorts. Dat onderzoek kunnen we uitwerken in een advies waar je zelf mee aan de slag kunt, of we werken het uit in een plan van aanpak en verzorgen ook de uitvoering.

Als wij de uitvoering verzorgen, dan verdelen we de werkzaamheden over onze labels, want kwaliteit vraagt om specialisatie. Wij houden de regie, verzorgen de communicatie en verslaglegging. Je hoeft dus alleen ons nummer te kennen, want wij regelen het voor je.

Wij zijn thuis in alle disciplines van gebouwbeheer: we spreken de taal en kennen de regels. Daarom werken wij vloeiend samen met de vakspecialisten in onze labels, zij staan garant voor de perfecte uitvoering. Indien gewenst kan een van jouw huidige leveranciers ook worden ondergebracht binnen ons locatiemanagement.

Onze labels werken samen en versterken elkaar en dat geeft belangrijke meerwaarde. Als bijvoorbeeld een beveiliger tijdens een ronde ziet dat een apparaat niet goed werkt, schakelt hij zelf het label Installaties in. Dankzij die flexibiliteit kunnen wij snel reageren en nare gevolgen voorkomen. Uiteraard maken wij heldere afspraken voor deze situaties en wordt van iedere actie rapport opgemaakt.

Labels

Onderhoud

Technische apparatuur slijt. Zo ontstaan problemen. Wij voorkomen die met hoogwaardig onderhoud. Onderhoud van sluitsystemen, elektrische installaties, airconditioning, verwarming, … enzovoorts. Nauwkeurige controles volgens afgepaste schema’s, wettelijke voorschriften en kwaliteitsnormen.

Storingen

Storingen zijn verraderlijk. Het lijkt vaak een lokaal probleem, maar de gevolgen zijn soms erg groot. Een defecte camera betekent dat er geen toezicht is, door een stroomstoring kan een apparaat worden uitgeschakeld, een slot dat hapert kan een volgende keer blokkeren. Daarom hebben wij een storingsdienst: 24/7, 365 dagen per jaar.

“Je voelt je zeker en vertrouwd met Cherubs”
Bert van Driel, CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan ipsum vitae venenatis blandit. Morbi at turpis felis. Curabitur euismod turpis nec scelerisque pulvinar. Nam condimentum cursus velit posuere tristique. Vestibulum nec semper metus. Praesent imperdiet velit sed ipsum maximus, vitae semper ex fermentum.
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Roland Innemee