Facilitair Management


Facilitair Management is opgebouwd uit Tech & Services. Klik op de buttons om te zien om welke dienstverlening het gaat.

Tech

Winter, 8 uur ’s ochtends. Het gebouw is donker en verlaten. Je bent de eerste. Ga je met volle aandacht aan het werk?

Dat kan wel. Als onze een openingsronde heeft gedaan. Ruim voor aanvang van de werktijd opent hij je gebouw. Hij controleert alle ruimtes en noteert opvallende zaken. Bij een defect of schade treft hij maatregelen, zoals het inlichten van de schoonmaakdienst bij een lekkage na een hevige wolkbreuk. Je medewerkers kunnen onbezorgd aan de slag in een comfortabele en veilige omgeving.

Met een openingsronde van Cherubs bespaar je kosten en verhoog je de veiligheid. Als je het in eigen beheer doet, moet je 4 á 5 medewerkers inzetten vanwege vakanties, vrije dagen, ziekte en andere uitval. Dat betekent ook 4 á 5 keer sleutels en codes uitdelen, waardoor de kans op bedrijfsdiefstal toeneemt.

Services

Weet je zeker dat je pand goed is afgesloten? Je ging niet als laatste weg. Wie eigenlijk wel?

Als je medewerker afsluit, is deze hij in gedachten al thuis of nog bezig met zijn laatste werk. Hij denkt waarschijnlijk niet aan het controleren van de nooduitgang, de brandhaspel, of andere zaken.

Onze beveiligers doen dat wel tijdens een brand- en sluitingsronde. Een brand- en sluitingsronde is een afdoende middel tegen menselijke trekjes: haast, slordigheid en onbekommerdheid.

Een brand- en sluitronde voorkomt ook dat een klein gebrek ontaardt in een groot probleem. Onze medewerkers controleren tijdens hun ronde ook de apparatuur en rapporteren ieder gebrek direct aan de medewerkers van ons Installaties-label.

“Je voelt je zeker en vertrouwd met Cherubs”
,
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Roland Innemee