Toegangscontrole

Herken je deze situaties: de huurder die verhuist en zijn sleutel niet inlevert; 6 weken wachten op het vervangen van de cilinder van een slot; je moet alle sloten vervangen omdat iemand de toegang is ontzegd.

Zulke situaties geven stress en ergernis.
Dat kan anders, met controle en overzicht.

ILOQ is de oplossing voor al deze situaties, en voor al het andere dat sleutelbeheer zo lastig maakt. Cherubs werkt uiteraard ook met andere sleutelsystemen, verzorgt jouw sleutelplan en het onderhoud van de sloten.

De samenwerking tussen onze labels biedt ook hier voordeel. Doorgaans moet bij het inleveren van een sleutel ook een schakelcode uit de inbraakinstallaties worden verwijderd. Bij veel bedrijven wordt dit vergeten, waardoor een veiligheidsrisico ontstaat. Wij geven dit direct door aan ons label Installaties, zodat het direct wordt geregeld.

ILOQ

ILOQ geeft totale controle over het sleutelbeheer. De sleutels worden geprogrammeerd, daarom kan je iedere sleutel afzonderlijk blokkeren. En omdat de sleutelcilinders draadloos wordt uitgelezen, kan je het systeem niet saboteren.

Er bestaan allerlei soorten en merken sleutelsystemen, maar wij adviseren alleen het beste systeem, ILOQ, het meest geavanceerde sleutelsysteem dat op dit moment verkrijgbaar is.

ILOQ. Dit systeem is milieuvriendelijk en werkt zonder batterij. Het inbrengen van de sleutel in de cilinder zorgt voor precies genoeg elektriciteit om de code uit te lezen. Geen batterijen, geen bedrading. Niemand kan het ILOQ-systeem saboteren.

ILOQ heeft een generale sleutel waarmee je alles kan beheren, zien en openen. Cherubs garandeert dat als deze sleutel kwijt is, de situatie binnen 4 uur te herstellen. Je hoeft nooit meer sloten te vervangen en dupliceren van een sleutel is onmogelijk.

Heeft iedereen dezelfde sleutel? Dan weet je nooit wie afgelopen nacht in jouw gebouw is geweest. Dat gebeurt niet met het ILOQ-systeem, dan weet je altijd wie een sleutel heeft uitgegeven en in ontvangst heeft genomen.

Sleutelplan

Wie heeft toegang tot jouw gebouw? Weet jij nog wie er allemaal een sleutel hebben? Zijn sleutels ongevraagd gekopieerd? Heeft iedereen na het opzeggen van de huur ook de sleutel ingeleverd?

Wij maken een sleutelplan en we onderhouden dat nauwgezet. Dat vraagt om scherpe controle, iedere dag.

“Je voelt je zeker en vertrouwd met Cherubs”
Bert van Driel , CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan ipsum vitae venenatis blandit. Morbi at turpis felis. Curabitur euismod turpis nec scelerisque pulvinar. Nam condimentum cursus velit posuere tristique. Vestibulum nec semper metus. Praesent imperdiet velit sed ipsum maximus, vitae semper ex fermentum.
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Roland Innemee