De dader staat op beeld, maar onherkenbaar door de grove pixels. Gasten kunnen hun auto niet kwijt, want buurtbewoners bezetten de parkeerplaatsen. En horen die mensen eigenlijk wel in ons gebouw?

Voor controle is apparatuur nodig. Goede installaties leveren belangrijke meerwaarde, maar middelmatige installaties geven veel ergernis. Storingen lossen we op, maar we voorkomen liever dat ze ontstaan.

Dat maakt de keus op het eerste gezicht eenvoudig. Nu nog bepalen welke installatie goed is voor jou. Daarvoor werken wij samen met een specialist, die weet wat de beste oplossing is voor alle situaties.

De medewerkers van onze overige labels zien iedere dag hoe goed een installatie voldoet. Die ervaringen delen zij met het label Installaties. Daarmee geven zij belangrijke informatie voor het onderhouden en optimaliseren van de installaties.

Elektronische toegangscontrole

Staat op jouw locatie de deur de hele dag open zodat iedereen in en uit kan lopen? Of wil je dat alleen bevoegde personen binnen kunnen komen?

Uiteraard kan je elk personeelslid een sleutel geven, maar je kunt ook denken aan elektronisch gecontroleerde toegang. Dat kan bij elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de serverruimte, de ruimte met de kluis of je magazijn.

Je kunt bij ons kiezen uit alle vormen van toegangscontrole: op basis van een kaart, van vingerafdruksysteem of van een irisscan. Met toegangscontrole kan je een overzicht maken van de aanwezige personen, zodat je bij een ontruimingsalarm precies kunt zien wie zich in het gebouw bevindt.

Camerasystemen

Je wilt graag zien wie zich toegang verleent tot jouw locatie. Je wilt dat klanten zich comfortabel en veilig voelen, dat je personeel weet dat er op hun veiligheid gelet wordt.

Als er een misdrijf gepleegd wordt, vraagt de politie als eerste naar camerabeelden. Dat is niet voor niets: beelden kunnen in veel gevallen bijdragen aan de oplossing van een misdrijf.

Onze leverancier levert camerasystemen die een beeld van de gehele ruimte geven (overzicht) of inzoomen op het gezicht van iemand die een ruimte betreedt (herkenning). Je kunt onder andere kiezen voor lichtgevoelige camera’s, die zich aanpassen aan de hoeveelheid licht in een ruimte. Een camerasysteem kan bovendien gekoppeld worden aan een alarmsysteem.

Brand- en ontruimingsinstallaties

Onze brand- en ontruimingsinstallaties zijn een onmisbare hulp voor een snelle en ordelijke ontruiming van je locatie. Het signaal voor de ontruiming wordt gegeven door een zogenaamde Slow-Whoop. Wij beschikken over speciale meetapparatuur om te bepalen waar die geplaatst moet worden, zodat iedereen in het gebouw het goed kan horen. We kijken onder meer naar de dikte van de muren en deuren, de akoestiek in het gebouw en machines die veel geluid produceren.

Onze ontruimingsinstallatie voldoen aan alle wettelijke eisen, zoals NEN 2575.

Inbraakalarmsystemen

Verzekeraars eisen in veel gevallen dat je een klasse 2 alarmsysteem aanlegt. Omdat deze eis zo vaak voorkomt, bestaan er veel verschillende uitvoeringen van deze systemen. Wij adviseren je graag over de juiste keus.

Wij baseren ons advies op een analyse van jouw pand en de wijze waarop je medewerkers het pand gebruiken. Op basis van deze analyse kunnen wij je ook adviseren over het plaatsen van sensors en deurcontacten.

Dataverwerking

Datanetwerken zijn alle systemen waarover gegevens worden verstuurd: het computernetwerk, de telefoonverbindingen, alarminstallatie, toegangscontrole, videofoon en centrale deuropening.

Onze leverancier werkt met bekabelingsystemen die geschikt zijn voor al deze vormen van dataverkeer. Daarom is één centraal punt genoeg voor alle techniek, en dat bespaart veel ruimte. Onze leverancier kan je ook helpen met een laserverbinding: de ideale oplossing als jouw locatie meerdere gebouwen bevat.

Parkeren en toegang

Voorkom irritaties over “wild parkeren”. Hou controle over de parkeerplaatsen op je terrein.
Bijvoorbeeld met een slagboom, eventueel in combinatie met een toegangscontrolesysteem. Onze leverancier levert een slagboom van een gerenommeerd merk, en afgestemd op de verkeersdrukte bij een bedrijfsverzamelgebouw.

Laadpalen

Optimaal werkende laadpalen of laadstations op jouw locatie, onze leverancier levert en plaatst die graag voor je. Onze leverancier is partner van Blue Current, levert de ALFEN ICU met de ‘gratis back-up office’, en, is als enige bedrijf in Den Haag, partner-installateur voor EV-BOX en TESLA MOTORS.

“Je voelt je zeker en vertrouwd met Cherubs”
Bert van Driel, CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed accumsan ipsum vitae venenatis blandit. Morbi at turpis felis. Curabitur euismod turpis nec scelerisque pulvinar. Nam condimentum cursus velit posuere tristique. Vestibulum nec semper metus. Praesent imperdiet velit sed ipsum maximus, vitae semper ex fermentum.
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Roland Innemee